Omaloomingukonkurss “Minu lemmikpaik koolis!

 

Hea Heimtali Põhikooli õpilane! 

Meie koolil on juubeliaasta – 1821. aastal asutatud kool saab 200-aastaseks. Juba kuu aega pole võimalik olnud koolis käia- küllap juba igatsete kaaslaste ja tuttavate paikade järele. 

Sellest tulenevalt kuulutame välja omaloomingukonkursi „Minu lemmikpaik koolis“. Mõtle nii hoonetele kui kooliõuele. Teos võib valmida joonistuse, luuletuse, lühiloona või hoopis… Sul on vabad käed, kuidas end väljendada. Töö formaat A4. Tööle lisa oma ees- ja perenimi.

Huvitavad tööd ilmuvad kooli juubelikogumikus ja saavad auhinnatud. Esitamise tähtaeg 30. aprill 2021.  Töö saada oma vastava aine õpetajale. Tööde osas, mida ei saa saata e-kirjaga, leppige kokku õpetajaga.

Loodame kohtuda aprilli lõpus koolimajas.

Rubriigid: Määratlemata. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.